Cuma, Eylül 20

Son dakika | Bir istifa daha geldi! İYİ Parti’de yaprak dökümü: Sandalye sayısı 35’e düştü

Son dakika haberi: İYİ Parti’de yaprak dökümü devam ediyor. Meral Akşener’in ardından çalkantılı bir döneme giren İYİ Parti, TBMM’de 35 sandalyeye geriledi.

“PARTİ İLE ARTIK UYUMU YOK”

İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamayla partiden istifa ettiğini duyurdu. İzsiz, açıklamasında şunları söyledi: “Söz, tutum ve ilkelerimin artık partiyle bağdaşmadığını üzüntüyle ifade etmek isterim. Bu bağlamda, partiyle siyasi ilişkimi sonlandırdığımı kamuoyuna bildirmek isterim. İYİ Parti’den ayrıldım ve istifa ettim. Bütün iyimserliğimle İYİ Parti’ye başarılar diliyorum.” Açıklamalarına yer verdi.

verildi

BİR YILDA 9 KAYIP

Böylece İYİ Parti’nin TBMM’deki milletvekili sayısı bir yılda 44’ten 35’e düştü.Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
FETÖ suçlamasından beraat etti, savcılık müdahale etti!  121 konuşma kaydı...FETÖ suçlamasından beraat etti, savcılık müdahale etti! 121 konuşma kaydı…
Dikkat, Kilise halkı!  Valilik açıkladı: 1 Kasım'a kadar yasakDikkat, Kilise halkı! Valilik açıkladı: 1 Kasım’a kadar yasak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karne mesajıCumhurbaşkanı Erdoğan’ın karne mesajı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom giriş