Çarşamba, Ekim 30

Limonu bu şekilde tüketmek 7 kat daha yararlı! 12 adet kanser tipine fayda sağlıyor

Limon, tatlı ve tuzlu yemeklerin yanı sıra içeceklerde de yaygın olarak kullanılan çok yönlü bir meyvedir. Limon suyunun yanı sıra limon kabuğu rendesinin de sağlığa olumlu etkileri vardır. Limonları dondurmak ve rendelemek, bu faydalardan daha yoğun bir şekilde yararlanmanın bir yoludur. Limon kabuğu, özellikle limon organik olarak ve pestisit kullanılmadan yetiştirildiğinde yüksek miktarda antioksidan içerir. Antioksidanlar hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatır ve hastalıklara karşı koruma sağlar. Bu nedenle limonu rendeleyip dondurmak vücudunuzu daha fazla antioksidanla desteklemenin etkili bir yoludur.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber