Cumartesi, Temmuz 27

Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı, Konya’yı Gururlandırmaya Devam Ediyor – GÜNDEM

Konya Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı, Ankara’da düzenlenen Spor Toto Süper Lig ve Ümitler Mix 1. Lig 2. Etap müsabakalarında takım halinde şampiyon oldu. Büyükşehir Belediyespor kadın takımı ise aynı organizasyonda ikinci oldu.


Konya Büyükşehir Belediyespor judo takımı aldığı sonuçlarla Konya’yı gururlandırmaya devam ediyor. Türkiye Judo Federasyonu’nun Ankara’da düzenlediği Spor Toto Judo Süper Ligi ve 1. Junior Karma Lig 2. etap maçlarında 20 takım ve 240 sporcu mücadele etti ve Konya’yı temsilen Konya Büyükşehir Belediyespor organizasyona damgasını vurdu. Ümitler Mix 1. Lig’den sarı-siyahlı takım namağlup birinci olurken, Süper Lig’de mücadele eden kadın takımı ise ikinci oldu. Bu başarı ile sporcularımız 2024 yılında düzenlenecek Avrupa Kulüpler Kupası’nda ülkemizi ve şehrimizi temsil etme hakkını elde ettiler.9 MAÇTA KAYIP YOKEkim ayında Konya’da oynanan 1. etap maçlarında 10 üzerinden 10 puan alan Büyükşehir Belediyespor’un judocuları, Ümitler Karması 1. Lig 2. etap maçlarında da göz doldurdu.
Konya Büyükşehir Belediyespor ise 9 maça çıktı, tüm maçları kazanarak toplamda 57 puana ulaştı ve sezonu birinci sırada tamamladı.
Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking