Pazar, Eylül 8

Tarihimizin en acı yenilgilerinden biri!2024 Avrupa Şampiyonası

MYNET DIŞ HABER | Avusturya’yı geçtik, sırada Hollanda var! Salı akşamı Avusturya ile oynanan maçın heyecanını tüm Türkiye yaşadı. Maçın başından itibaren öne geçtik ve üstünlüğümüzü korumayı başardık. Hem Avusturya medyası hem de uluslararası toplum, Türkiye karşısında Avusturya’yı favori olarak görüyordu ama çocuklarımız hesapların yanlış olduğunu herkese kanıtladılar.

ESKİ TRABZONSPOR JANKO’NUN İTİRAFI!

Bir dönem Trabzonspor’da da forma giyen Avusturyalı eski forvet Janko, Avusturya takımının potansiyeline dikkat çekerek, herkesin takıma güvendiğini ve tur için çok istekli olduğunu, yaşananların büyük bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi. .

resim (1)

“Leipzig’de Türkiye’ye karşı alınan yenilgi tarihimizin en acı yenilgilerinden biridir. Çünkü Avusturyalılar bu takımın gelişimini görmekten hoşlanıyordu. Hem yurt içinde hem yurt dışında futbol kamuoyu bu takımın daha büyük bir potansiyele sahip olduğunu biliyordu. Biz oynadık. Turnuvada da mükemmel futbol.

Q

“ONLAR TARAFINDAN ELENMEK SON DERECE ACIDIR”

Türkler çeyrek finale yükseldi, takımımızın oyuncuları bunu hak etmedi ama futbolda bunun bir mantığı yok. Biz onlardan daha iyi bir takımız, dolayısıyla onlar tarafından elenmek çok acı verici. Standart ataklardan bir gol yiyebilirdik ama duran toplardan iki gol yedik. Bunların dışında Türkiye’nin herhangi bir teşkilatı yoktu.

BEN

Euro 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Fatih Altaylı Fatih Altaylı “Kahrolsun bakan!” dedi ve saldırdı
Cenk Tosun'un o dönemdeki tavrı ortalığı karıştırdı!  Herkes bu videoyu konuşuyorCenk Tosun’un o dönemdeki tavrı ortalığı karıştırdı! Herkes bu videoyu konuşuyor
Galatasaray, Mertens'in sözleşmesini uzattı! Galatasaray, Mertens’in sözleşmesini uzattı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom