Cumartesi, Temmuz 27

Robert Card, ABD’de katliam yapmıştı! Yeni gelişme: 5 ay önce…

ABD’nin Maine eyaletinde Robert Card isimli silahlı saldırgan 18 kişiyi öldürüp 13 kişiyi yaraladıktan sonra kaçarken, güvenlik güçleri iki gün sonra Card’ın ölü bulduğunu açıkladı. Maine’in Sagadohoc kasabasının şerifi Joel Merry, dün yaptığı açıklamada, Card’ın ailesinin 5 ay önce kendilerine ulaştığını, onun ruh sağlığı sorunları ve silahlara erişimi konusunda endişe duyduklarını söyledi.

“Süreci takip ettik”

Şerif Merry, uyarının ardından defalarca Robert Card’ın evine gittiklerini, hatta yedek birlik komutanıyla temasa geçtiklerini, süreci takip ettiklerini vurguladı. Polis Card’ın evini ziyaret etti ve Card’ın erkek kardeşinin onlara “Card’ın erişebileceği her türlü silahı güvence altına almak için çalışacağını” söylediğini söyledi. Şerif, Card’ın komutanının kendisine tedavi edileceğine dair güvence verdiğini ve kendisine iyileşmesi için zaman tanıyan yanıtı aldıklarını söyledi.

Kaynak: DHA

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Patlama riski beni tedirgin etti!  TEM'de korkunç kaza: Yol trafiğe kapatıldıPatlama riski beni tedirgin etti! TEM’de korkunç kaza: Yol trafiğe kapatıldı
'VHS' Türkiye'de balıkları tehdit ediyor! ‘VHS’ Türkiye’de balıkları tehdit ediyor!
Bahçeli podyumdan fırladı: Bahçeli podyumdan fırladı: “Onları suskun bırakacağım!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking