Pazar, Eylül 8

İzmir’de orman yangını! Sabuncubeli Tünelleri trafiğe kapatıldı

Bornova ilçesine bağlı Beşyol Mahallesi’nde orman yangını çıktı. Saat 13.37’de çıkan orman yangınına ilk müdahale 13.43’te verildi. Ateş etmek; Müdahalenin 6 uçak, 3 helikopter, 20 tanker, 6 su sebilleri ve 4 buldozerle gerçekleştirildiği ve söndürme çalışmalarının devam ettiği belirtilmelidir.

TRAFİKE KAPALI

Öte yandan İzmir-Manisa arasında ulaşımı sağlayan Sabuncubeli tünelleri yoğun duman nedeniyle trafiğe kapatıldı.

İZMİR VALİSİ: ‘KAYIP VE YARALIMIZ YOK’

İzmir Valisi Süleyman Elban, yangına ilişkin basın açıklaması yaptı. Vali Elban, şunları söyledi: “İzmir-Manisa karayolunun hemen yanındaki Beşyol ilçesinde bugün saat 13.40 sıralarında orman yangını çıktı. Kısa bir süre sonra yolun sol tarafındaki Beşyol ve Sarnıçkoyu köylerine yayıldı. Beşyol köyünde 3, Sarnıç’ta ise 4 ev hasar gördü. Jandarmamız köydeki tüm evleri hızla boşalttı. Dolayısıyla Allah’a şükür herhangi bir mağdurumuz ve yaralımız yok. Yangına 9 helikopter ve 6 uçakla müdahale ediyoruz. Yangının kapalı bir alanda olması nedeniyle daha fazla araç risk oluşturduğundan daha fazla uçak getiremiyoruz. Aşağıda onlarca su kamyonumuz, itfaiye aracımız, TOMA’mız ve buldozerimizle yangına müdahale ediyoruz. Yukarıda genel yangın durumuna da baktım. Çok yakında güzel haberlerin geleceğini düşünüyoruz. Çünkü arkadaşlarımız yangını önleyecekler” dedi.

Kaynak: İHA

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
First Lady'ye inanılmaz komplo!  '4,5 milyon euroluk ultra lüks otomobil' iddiası...First Lady’ye inanılmaz komplo! ‘4,5 milyon euroluk ultra lüks otomobil’ iddiası…
Mehmet Şimşek'in asgari ücret açıklamasına tepki!  Mehmet Şimşek’in asgari ücret açıklamasına tepki! “Bakın göremiyor”
Yeni yargı paketinde kritik aşama!Yeni yargı paketinde kritik aşama!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom