Pazar, Eylül 8

Hayko Cepkin’den hayranını kırmadı, konser saati öne çekti!

Ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, cumartesi günü Ataköy Marina’da vereceği konserin başlama saatinin değiştirildiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

HAYRANINI İSTEDİ!

Kendisini etiketleyen bir kullanıcının “İlk kez çeyrek finali gördüm. Maç saatinde Hayko Cepkin’in konserindeyiz. Bu benim şansım” mesajına yanıt veren Hayko Cepkin, konserinin normalde Türkiye’nin konseri olduğunu söyledi. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) çeyrek final karşılaşması saat 22.00’de başlayacak. Hollanda maçıyla çakışma olmaması için maça saat 20.15’te başlayacağını duyurdu.

“OYUNU KAÇIRMAMAK İÇİN…”

Hayko Cepkin, takipçisine verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

“Servis evinize geldi. Milli takım çeyrek finale çıktığında bu aynı gün ve aynı saatte Ataköy Marina’daki konserimize denk geldi. Maçın oynanması için konser saatimizi 20.15’e aldık. Kaçırılmayacak ve izlenebilecek. Konser saat 22.00’de bitiyor, o zaman (mevcut) bilete göre maçı minimum 5000 kişiyle izleyeceğiz tekrar ediyorum bizimle uyum içinde hareket eden organizasyon sayesinde. Dakik olduğumuz için maç saatini geciktirmemek adına konserimiz saat 20.15’te başlıyor.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Davet tarzı bir etkinlikti!  Şıklığın bedeli...Davet tarzı bir etkinlikti! Şıklığın bedeli…
Dizi setinde kaza!  Korkunç anlar yaşadıDizi setinde kaza! Korkunç anlar yaşadı
Her şeyi toplayıp oraya yerleşti!  Koray Avcı'nın yaşadığı yer şaşırttıHer şeyi toplayıp oraya yerleşti! Koray Avcı’nın yaşadığı yer şaşırttı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom