Cumartesi, Temmuz 27

Çerçioğlu’ndan Sağlık Alanında Bir Büyük Proje Daha: İmplant, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi – GÜNDEM

Geçtiğimiz günlerde Aydın’a yapılacak göz hastanesi projesini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; sağlık sisteminde vatandaşların hizmet almakta zorlandığı bir başka alanda yeni projesini duyurdu: İmplant, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi.
Başkan Çerçioğlu, vatandaşların implant yaptırmak için devlet hastanelerinde aylarca kuyrukta beklemek zorunda kaldıklarını, fiyatlardan dolayı özel sağlık kuruluşlarına yönelemediklerini belirterek; “Yaklaşık 150 milyon liralık yatırımla Aydınlı vatandaşlarımızın temel diş sağlığı hizmetlerinin yanı sıra implant yaptırabilecekleri bir merkezin açılışını yapıyoruz. Kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımız ve en alt gelir grubundaki hemşerilerimiz bu hizmeti almakta zorluk yaşıyor. Projenin tamamlanmasının ardından; İmplant yaptırmada zorluk yaşayan tüm Aydın halkına, istihdam edeceğimiz doktor ve sağlık çalışanlarına, Aydınlı hemşerilerimize hizmet edecek bu merkezimizi açacağız. “Şimdiden iyi şanslar diliyorum” dedi.
Uzmanlar bu projenin Aydın’da ciddi bir sağlık açığını dolduracağını söyledi. Yeni merkezde implantların yanı sıra kanal tedavisi, yirmilik diş cerrahisi, pediatrik diş hijyeni, temel ağız ve diş tedavileri gibi özel tedavi ve hizmetler de sunulacak.
Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking