Cumartesi, Temmuz 27

Bakan bir daha baktı! Yonca Evcimik’in yılbaşı kostümü gündem oldu: Yeşil detay…

Asıl adı Fatma Yonca Evcimik olan şarkıcı, güzelliğiyle gençleri kendine hayran bırakıyor. Evcimik yıllar içinde yaşadığı değişimlerle sıklıkla gündeme geliyor. Ünlü şarkıcı bu kez yılbaşı gecesi için seçtiği elbiseyle sosyal hesaplarında dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı, yılbaşı elbisesiyle verdiği pozu 544 bin takipçisi olan Instagram hesabından paylaştı. Gönderi kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

yonca evcimik6

Kostümünü giyerek poz veren ünlü şarkıcı, sosyal hesabından şunları yazdı: “Şimdiden Mutlu Yıllar ❤️??? Dilediğiniz her şeyin gerçekleştiği harika bir #2024 geçirmeniz dileğiyle???” notunda paylaştı.

YONCA EVCİMİK KİMDİR?

Fatma Yonca Evcimik, 16 Eylül 1963 İstanbul doğumlu, şarkıcı, dansçı, oyuncu, yapımcı ve sunucudur. Sanat hayatına çocuk tiyatrosuyla başlayan Yonca Evcimik, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Yüksek Bale Bölümü’nden mezun oldu. 1978-1990 yılları arasında müzikallerde dans etti ve şarkı söyledi. Yarıca tiyatrolarda da rol aldı. 1979-1984 yılları arasında Şan Tiyatrosu’nda, 1985-1988 yılları arasında Devekuşu Kabere’de çok sayıda sahne gösterisinde yer aldı. 1991 yılında ilk albümünü çıkardı ve büyük başarı elde etti. Bunu Kendine Gel (1993), Yonca Evcimik ’94 (1994), Sana Ateşim Var (1995), Sinaha Davet (1998), Herkes Baksın Dalgasın (2001), 15. (2014) albümleri izledi. Bunun dışında çeşitli dizi ve filmlerde de rol almıştır.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Sanatçı Leman Sam hastaneye kaldırıldı!Sanatçı Leman Sam hastaneye kaldırıldı!
Adına sahte hesap açanlara para verdi! Adına sahte hesap açanlara para verdi!
Büyük skandal!  Hande Erçel, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını paylaştı!  Suudi marka anlaşmayı feshettiBüyük skandal! Hande Erçel, Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını paylaştı! Suudi marka anlaşmayı feshetti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking