Salı, Ekim 22

Jose Mourinho’nun Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis’in sözleri dikkat çekiyor! ”İki kere geri dönmek kolay değil”

Tredyol Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe ile oynanan 2-2’lik beraberliğin ardından yaptığı açıklamada Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe karşısında mükemmel bir performans sergilediklerini söyledi.

”İKİ KEZ BAŞLAMAK KOLAY DEĞİL”

Reis, basın toplantısında şunları kaydetti: “Fenerbahçe çok güçlü bir takım. Bu seviyedeki bir takıma karşı iki kez geri dönmek kolay değil. İkinci yarıda daha iyi bir oyun sergiledik. Fenerbahçe karşısında aldığımız puan kıymetli. . ”

”HATAMIZ NEDENİYLE İLK GOL’Ü ALDIK”

1729447370124-fenerbahçe-samsunspor

Bazen kolay gol yediklerine dikkat çeken Reis, şöyle konuştu: “Benzer bir kaçırılan golü Göztepe’ye de yedik. İlk golü de bizim hatamızdan dolayı F.Bahçe’ye verdik. İletişimimizin güçlendirilmesi gerekiyor. Takımın bunu yapmaması gerektiği konusunda hemfikirim. Umarım bundan sonraki maçlarda ilk golü atan biz oluruz, gol yesek de toparlanmayı bilen bir takımız, bu yüzden mutluyuz” diye konuştu.

MOURINHO’NUN SÖZLERİ

Ekran görüntüsü_9

Mourinho’nun harika bir teknik direktör olduğunu belirten Reis, “Şampiyonluğun geri kalanında kendisine başarılar diliyorum. Üçüncü golü atsalardı belki maç burada bitebilirdi. İyi bir rol model olduğunu söyleyebilirim.” ” Benim için bugün ilk kez kendisiyle tanışma fırsatı buldum” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber