Cuma, Eylül 20

Avrupa’ya gitmek için hayatlarını tehlikeye attılar! Kamyonun altındaki özel bölmede yakalandılar.

Bir kamyonet şüphe üzerine Edirne İpsala Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü görevlileri tarafından takip edildi.

PICKUP ALTINA ÖZEL BÖLÜM AÇTILAR

Yunanistan’a gitmek üzere Edirne’nin İpsala sınırına gelen DA isimli şüphelinin kullandığı kamyonda, şüphe üzerine yapılan aramada, aramalarda bulunmayan, 230 yıl öncesine ait 230 obje bulundu. Orijinal ancak daha sonra özel olarak üretilmiş araç, kamyonun kasasının hemen altında zar zor görülebilen bir yapıda bulundu. 130 santimetre uzunluğunda, 130 santimetre genişliğinde ve 30 santimetre yüksekliğinde bir oda tespit edildi.

İpsala Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin dikkatinden kaçmayan gizli bölmede toplam 5 kaçak yabancı uyruklu göçmen yakalandı. Yetkililer, ülkede ilk kez göçmen ticareti suçu kapsamında böyle bir mekanizmayla karşılaştıklarını söyledi.
AW275604_03

İNSAN KAÇAKÇISI MAKEDONYA MİLLİYDİ

Gümrük kolluk ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonun ardından “göçmen kaçakçılığı ve kaçakçılık” suçlamasıyla gözaltına alınan Makedon vatandaşı aracın sürücüsü, savcılıktaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. . .
Toplamda 5 düzensiz kaçak göçmen, işlemlerinin ardından ülkelerine geri gönderilmek üzere Edirne il göç müdürlüğüne teslim edildi. (İHA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom giriş