Cuma, Eylül 20

Oynadığı futbolla bir döneme damgasını vurdu! Oğuzhan Özyakup, kariyerini 31 yaşında Beşiktaş’ta noktaladı

Eski milli futbol takımı ve Beşiktaş oyuncusu Oğuzhan Özyakup, 31 yaşında profesyonel futbol kariyerine son verdi.

“İSTEDİĞİM YERDEN UZAK…”

Kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla futbolu bıraktığını açıklayan Özyakup, kariyerinde unutulmaz anlar yaşadığını belirterek, “Her zaman hedefleri ve hedefleri olan takımlarda oynama şansına sahip olduğum için çok şanslıyım. Hiçbir zaman unutamayacağım şampiyonluklar, kupalar gibi özel maçlar oynadım ve geriye dönüp baktığımda çoğu futbolcunun bunu yapma şansına sahip olmayacağını düşünüyorum.” “Son iki sezonda zorlu ve heyecanlı maçlar oynamama rağmen anlarım ve anılarım var, oynadığım futbol tarzından artık memnun olmadığımı ve olmak istediğim yerden çok uzakta olduğumu fark ettim ve şunu düşündüm: Son birkaç ayda bu kararı vermeden çok önce.” dedi.

O2

TEKLİFLER İÇİN TEŞEKKÜRLER

Oğuzhan Özyakup, Süper Lig’den yaz transfer döneminde kendisine teklif yapan kulüplere de teşekkür ederek, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Başka bir kulüpte oynamam mümkün değildi çünkü kendimi hep Beşiktaşlı Oğuzhan gibi hissettim ve hep öyle anılmak istedim. Futbol kariyerim açısından bu kararı vermeden önce birkaç ay çok düşündüm ve öyle oldu. Benim için kolay olmadı ama futbola verdiğim sonsuz sevginin ve değerin karşılığında bu yeterli oldu. “Profesyonel futbolculuk kariyerimi gol olmadığı için sonlandırmaya karar verdim. Kariyerime katkısı olan herkese teşekkür etmek isterim. “

43 KEZ MİLLİ OLDU

Oğuzhan Özyakup, 2012 yılında transfer olduğu Beşiktaş’tan 2022 yılında ayrılarak Hollanda takımı Fortuna Sittard’a gitti. Juventus takımıyla 3 Süper Lig şampiyonluğu, 1 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazanan Özyakup, ayrıca 43 kez milli takım forması giydi.

BEŞİKTAŞ

BEŞİKTAŞ’TAN MESAJ

Beşiktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yolları ilk kez 2012 yılında kesişen, kazanılan üç Süper Lig, bir Türkiye Kupası ve bir Süper Kupa’da önemli pay sahibi olan ve 10 sezon boyunca bizde başarıyla forma giyen Oğuzhan Özyakup” dedi. Futbolu bıraktığını açıklayan Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup (Özi), “Emekliliğini ) olarak açıklayan unutulmaz futbolcumuza kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. onun gelecekteki hayatı.” açıklamasını yaptı.

04

“HEPİNİZ 150 MİLYON EUROSUNUZ”

Taraftarların bonservis bedelini 150 milyon euro olarak açıkladığı oyuncu için sosyal medyada birçok mesaj paylaşıldı. Bazı hayranlar kararın erken olduğunu savunurken, diğerleri sonunun çok karizmatik olduğuna dikkat çekti.

05

Paylaşılan mesajlardan bazıları şöyle:

  • Sen hâlâ 150 milyon Euro’sun Ozi

  • Oğuzhan, hatalarına rağmen muhteşem bir kariyerle, yetenekle ve taraftar sevgisiyle bu futboldan öldü.

  • Seni her zaman Oğuzhan, OZİ olarak hatırlayacağız 2015-2016

o3

  • Çok karizmanız var.

  • Erken değil mi?

  • Her şey için teşekkürler Oğuzhan. Beşiktaş’a desteğinizden hiçbir zaman şüphe duymadık. Gittiğin her yerde bunu dile getiren insanlardan birisin. Bize verdiğiniz her şey için çok teşekkür ederiz. Her zaman Beşiktaşlı Oğuzhan olarak anılacaksın, seni çok seviyoruz.

  • Senden memnunuz kaptan, sana başarılar
Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom giriş