Cuma, Eylül 20

“Elektronik sigara (shot) kullanımından dolayı…”

Hamdi Alkan’ın eski eşi Selen Görgüzel’in ilk eşinden olan 25 yaşındaki kızı İlknaz Bektaş ölümden döndü.

Geçen sabah genç adamın kalbi sıkıştı. Hastaneye kaldırılan Bektaş’ın göğüs boşluğunda hava kaçağı olduğu belirlenerek acil ameliyata alındı.

Selen Görgüzel’in kızının bu duruma gelmesinin nedeni ise elektronik sigaraydı. Hastaneye kaldırılan Bektaş, hastane odasından son durumunu paylaştı.

Anne Selen Görgüzel, kızının sağlık durumunu şu sözlerle anlattı:

“Kızım elektronik sigara (puff) kullanımına bağlı olarak ciddi bir sağlık sorunu yaşadı. Akciğerlerin dumanı filtreleyememesi nedeniyle kalbin etrafında hava kabarcıkları oluştu ve bu kabarcıklar kalbi engelleyecek seviyeye ulaştı. çalışmaktan, yaşamı tehdit eden bir durum yaratmaktan.

Durumun ciddiyeti nedeniyle oğlum acil ameliyata alındı ​​ve Prof. Dr. Çağatay Tezel tarafından başarılı bir ameliyat gerçekleştirildi. Şu anda iyileşme sürecindeyiz ve bu zorlu dönemi Allah’ın izniyle atlatacağımıza inanıyoruz.

Bu zorlu deneyimin ışığında herkesi elektronik sigara kullanımının tehlikeleri konusunda bir kez daha uyarmak istiyoruz. Lütfen sağlığınızı riske atmayın.”

“‘BENİM BAŞIMIZA OLMAYACAK’ DEDİM”

İlknur Bektaş da konuşmanın ardından bir açıklama yaparak herkesi bu sorunla ilgili uyardı ve şunları söyledi: “Birçok kişi hangi markadan geldiğini sordu, emin olun ben de bilmiyorum. Uzun ömürlü etkilerini bildiğimiz plastik malzemelere aşı yapıyorduk. Rengini, tadını bilmiyordum, yaşıtlarım gibi ben de bu ürünlere bağımlılık yapmıştım ve “Başıma böyle bir şey geleceğini hiç beklemiyordum. Çok sağlıklı besleniyorum ve her gün egzersiz yapıyorum; Söyledim. ‘Bu benim başıma gelmeyecek’ çünkü hâlâ çok gençtim” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom giriş