Perşembe, Eylül 19

Antalyaspor, Alex de Souza ile yeni sezon hazırlıklarına başladıAntalyaspor

Antalyaspor, 2024-2025 sezonunun hazırlıklarına yeni Brezilyalı teknik direktörü Alex de Souza yönetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde başladı. Kırmızı beyazlıların idmanı düz koşuyla başlarken, teknik direktör Alex de Souza da ana sahada toplanan oyuncularla kısa bir toplantı yaptı. Maçın ardından top yakalama antrenmanlarına devam eden oyuncular, ardından top sürme idmanları ve istasyon çalışmasıyla idmanı tamamladı. Kırmızı beyazlı kaleciler takımdan ayrı çalıştı.

KENAN PIRIC VE SONER DİKMEN İLK EĞİTİMLERİNE KATILDI

Akdeniz ekibi Antalyaspor’un transfer yasağına rağmen anlaşmaya vardığı ve 2 yıllık ön sözleşmeye imza attığı takımda kaleci Kenan Piriç ve orta saha oyuncusu Soner Dikmen de ilk antrenmanına katıldı.

ÇALIŞMAYA 12 A TAKIMI OYUNCUSU KATILDI

Geçtiğimiz sezondan itibaren sözleşmeleri devam eden Veysel Sarı, Güray Vural, Ataberk Dadakdeniz, Doğukan Özkan, Bahadır Öztürk, Van de Streek, Amar, Mert Yılmaz, Erdoğan Yeşilyurt, Kaluzinski, Erdal Rakip ve Safuri’nin yanı sıra birçok altyapı oyuncusu arasında Alex de yer alıyor. Souza, yönetimindeki ilk antrenmana da katıldı.

LARSSON, BUNYAMIN VE EMRE UZUN EĞİTİMLERE KATILMADI

Kırmızı beyazlılarda teknik direktör Alex de Souza’dan kişisel bir nedenden dolayı ayrılan Sam Larsson; Sakatlanan ve tedavisi devam eden Bünyamin Balcı ile Avrupa 19 Yaş Altı Şampiyonası son etabına hazırlanan ve 19 Yaş Altı takımıyla antrenman kampında bulunan Emre Uzun idmana katılmadı.

EĞİTİM SONRA BURDUR KAMPINA GİDECEĞİZ

Antalyaspor, sezonun ilk antrenman kampını Burdur’da gerçekleştirecek ve antrenmanın ardından öğle saatlerinde yola çıkacak. Akdeniz ekibi Antalyaspor’un, 7-17 Temmuz tarihleri ​​arasında Burdur’da yapacağı antrenman kampının ardından 3 gün izin verilecek ve 20-30 Temmuz tarihleri ​​arasında Erzurum’da yapacağı antrenman kampının ardından yeni sezon hazırlıklarına Atilla Vehbi Konuk tesislerinde devam edilecek. Temmuz .

Antalyaspor’un bu dönemde 5 veya 6 hazırlık maçı yapması bekleniyor.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Acun Ilıcalı konuştu!  ''Kabul etmiyorum''Acun Ilıcalı konuştu! ”Kabul etmiyorum”
Brezilya çöküyor!  Copa America'da şok...Brezilya çöküyor! Copa America’da şok…
''Türkiye küçük bir futbol ülkesidir''”Türkiye küçük bir futbol ülkesidir”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom giriş