Salı, Ekim 22

Ünal Aysal desteklediği başkan adayını açıkladı! – Son Dakika Spor Haberleri

Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özgür Sancar Radyospor’da Canlı yayının sunucusu Aysal, “Sporda, özellikle de futbolda üç ihtimal var. Bunları makul değerlendirmek lazım. Derbi sonucu hayal kırıklığıdır ama bunlar hayatta var. Derbiden saatler sonra yaşananlar daha üzücü. Ben etik davranışlara çok dikkat ediyorum. Kulüpler arasındaki ilişkilerin zarar görmemesi gerekiyor.” dedi.

Konya’daki şampiyonluk maçına değinen Ünal Aysal, şunları söyledi: “Şampiyonluk biraz geç de olsa gelecektir. Buna tüm kalbimle inanıyorum.” dedi.

“SÜHEYL BATUM’u destekliyorum”

Cumartesi günü yapılacak seçimli genel kurul için Aysal, “Galatasaray genel kurulu, değişimin her zaman geçerli olduğuna inanıyor. Bu nedenle uzun vadeli yöneticilerimiz yok. En uzun görev süresine sahip başkanlar bile 5-6 yılı geçmiyor ve bu örnekler istisnai. Yöneticiler 2-3’te değişiyor. Taraftarlar elbette topun çizgiyi geçmesini istiyor.” Bekleyin ve seçimleri bu şekilde değerlendirin, ancak genel kurul farklı bir yaklaşım sergiliyor.

Kulübün geleceğini ve en iyi şekilde temsil edilmesini dikkate alarak kararlar alır. Süheyl Batum’u destekleyip adaylığının önünü açtığım doğrudur. Galatasaray’da rekabetsiz seçimler Galatasaray’ın demokrasisine zarar verecektir. Geleneklerimiz ve demokratik vizyonumuz gereği, rakipsiz bir seçimin kulübümüze fayda sağlayacağına inanmıyoruz. Bunun için bir rakibin ortaya çıkması gerekiyordu. Harika bir grup olduğu ortaya çıktı ve ben bu grubu destekliyorum. Her iki adayın da aynı şansa sahip olduğunu görüyorum. Aldığım bilgiler bu yöndedir…” dedi.

“Sözler tutulmuyor”

Bankacılık birliği anlaşmasından çıkma hedefi ve Florya konut projesine ilişkin Aysal, şunları söyledi: “Süheyl Batum ve ekibinin hikayesine bakarsanız mevcut yönetimin bu iki konuda beklentileri karşılayamadığını görürsünüz. Verilen rakamlara ve tarihlere uyulmadı. Galatasaray bir yapı değil Galatasaray, bir yapı değil Kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirmeli Süheyl Batum, sözlerin tutulmadığını ve arkadaşlarının aday olmaya karar verdiğini söyledi. dedi.

“OKAN BURUK İLE AVRUPA’DA BAŞARI”

Ünal Aysal, Avrupa’da başarının Galatasaray’ın DNA’sında olduğunun altını çizerek, “Bunu bugüne kadar hep tekrarladım. Ligimizde kazanarak değil, Avrupa’da kazanarak büyüyebiliriz. Bu başarıyı zaman zaman elde ediyoruz. 2011-2014’te Avrupa müsabakalarında başarılı olduk ama durum böyle değil. Galatasaray’ın Avrupa’da başarıya ulaşabilecek en önemli oyuncu olduğunu düşünüyorum. Okan Buruk bizim oğlumuzdur. dedi.

“BAŞKANLIĞIM İYİ OLDU”

Aysal, cumhurbaşkanı adayı olması için herhangi bir öneri olup olmadığı sorulduğunda şunları söyledi: “Galatasaray’da herkes başkan olmak istiyor. Genel kurul bana bir süre bu yetkiyi verdi. Çok güzel bir dönemdi. Artık genç arkadaşlarımız bu sorumluluğu üstlenmeli. Biz de onlara destek olacağız. Adaylara başarılar diliyorum” . dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber