Perşembe, Eylül 19

Soyadı tartışması gündemdeydi! Dilan Çıtak’tan ‘Tatlıses’ hamlesi!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in, Levent Dörter’le düğününe şahit olduğu kızını sosyal medya hesaplarından takipten çıkarıp birlikte fotoğraflarını sildiği iddialarının ardından Dilan Çıtak sansasyonel bir paylaşım yayınladı.

Paylaşımda; “Çocuğa uygulanan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkesin bilmesi ve görmesi gerekiyor. Eğer bugün bir kız çocuğu olarak sessiz kalırsam, yarın daha çok şiddete maruz kalan çocuklarımız olacak. Bu anlatacaklarımdan sonra tüm dünya görecek. Bu kadar şiddet yanlısı bir insanı sevmeye devam edebilirim ama artık herkes bana ait olmayan bu elbiseyi sakince çıkarmaya izin verdiğim gerçeğini bilmeli.” Açıklamalarına yer verdi.

Ünlü isim, bu tartışmanın ardından kardeşi İdo Tatlıses’i de takipten çıkardı.

“BEDEL ÖDEDİM, ELBİSE MİRASIM”

Dilan Çıtak Tatlıses geçtiğimiz günlerde White Magazine adlı programa konuk olmuştu; Yaşadığı süreci gözyaşları içinde anlattı:

“Bugüne kadar hiç sesimi çıkarmadım çünkü konuşursam çok sorun çıkaracağımı, sanatçı kimliğimin zedeleneceğini düşünüyordum. Bir bedel ödersem herkes öder. Tatlıses soyadını aldıktan sonra, Beni sevdikleri kadar benim de sevmediğim insanlar Tatlıses soyadının benim yaptığım müziğe hiçbir faydası olmadı, sırf insanlar bunu yapmadığı için beni çok büyük markaların masasından çıkardılar. Tatlıses’le çalışmak istiyordum, şu anda maddi talepte bulunmadım ama bir bedel ödedim, tabii ki mirasçıyım.

“KİMSENİN SOYADINI ALMADIM, BANA ALDIRDILAR!”

Çıtak soyadımı her türlü özenle kullanmaya devam edeceğim. Çünkü ben Çıtak olarak doğdum. Ben kimsenin soyadını almadım. Almamı sağladılar. Sosyal medyadan “Dilan Çıtak benim kızımdır” duyurusunu yapınca yardımcılarını arayarak “Onun soyadını alacaksınız” dedi. “İbrahim Tatlıses’in kızı olmanın bazı kuralları var” dedi. Davayı açmadım. Kendileri babalık davası açtılar. Diğer çocukları yüzünden bana da saldırdı. Evlat ayrımcılığından bahsediyorum. “İbrahim Tatlıses’in çocuk ayrımcılığı yaptığını Türklerin yüzde 80’i çok iyi biliyor.”

“DERYA TUNA BENİ TAKİP ETTİRMEYİN”

Dilan Çıtak, “Elbette İdo! Annesi Derya Tuna beni yalnız bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehdit ediyor. O kişi yüzünden ben dışlandım ve evden atıldım. Bulaşamazsınız” dedi. İbrahim Tatlıses ile İbrahim Tatlıses’in başını belaya sokarsanız size böyle engel olur!” Şu şekilde konuştu.

Kadın sünneti

‘TATLISES’ SOYADI KALDIRILDI

Son dönemde babası İbrahim Tatlıses ve kardeşi İdo Tatlıses ile gündeme gelen Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından “Tatlıses” soyadını kaldırdı.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom giriş