Cumartesi, Temmuz 27

SON DAKİKA | Savaş yeniden başladı! Mısır ‘Ateşkes uzadı’ demişti, İsrail Hamas’ı gerekçe gösterdi: Gazze yine ateş altında…

İsrail, Hamas’ın Aksa Tufanı Harekatı’na tepki olarak Gazze’yi ağır bir şekilde bombaladı. Bölgedeki insani krizin daha da kötüleşmesini önlemek için ateşkes çağrıları yapıldı. Uzun görüşmelerin ardından geçtiğimiz Cuma günü iki taraf arasında 4 günlük ateşkes ve esir değişimi anlaşması imzalandı. 4 günlük sürenin sonunda ateşkes 2 gün daha uzatıldı.

MISIR’DAN ATEŞKES BİLDİRGESİ

İsrail ve Hamas’ın dün yaptığı açıklamalarda ateşkesin bir gün daha uzatılması konusunda anlaştıkları belirtildi. Ateşkesin tekrar uzatılıp uzatılmayacağı sorgulanırken sabah saatlerinde Mısır’dan beklenen açıklama geldi. Mısırlı yetkililer İsrail ve Hamas’ın ateşkesi bir gün daha uzattığını duyurdu.

SAVAŞ YENİDEN BAŞLADI

Ancak Mısırlı yetkililerin açıklamasının ardından farklı bir gelişme yaşandı. İsrail ordusu, Hamas’ın ateşkesi ihlal etmesini gerekçe göstererek Gazze Şeridi’ne saldırıların yeniden başladığını duyurdu.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bakın gizemli arayanın kim olduğu ortaya çıktı Bakın “Moci” dediği gizemli kişinin kim olduğu ortaya çıktı! “Yoksa binlerce kez ölürdüm”
NARKOG-38: 2 ton uyuşturucu ele geçirildi!NARKOG-38: 2 ton uyuşturucu ele geçirildi!
Selman Öğüt rektör atandıSelman Öğüt rektör atandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking