Cumartesi, Temmuz 27

Son dakika: İçişleri Bakanı Yerlikaya acı haberi duyurdu! Gaziantep’te polis helikopteri düştü: 2 pilotumuz şehit oldu

Son Dakika Haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, acı haberi bu akşam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Yerlikaya, şunları söyledi: “Hatay Havalimanı’ndan bu akşam Gaziantep Havalimanı’na gitmek üzere havalanan Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı envanterine kayıtlı EM 708 kuyruk numaralı helikopterimiz, bölgede kaza yaptı. Gaziantep’in Nurdağı İlçesi’ne bağlı Kartal Köyü. Son haber saat 22.49’da geldi. “Operasyon merkeziyle temasa geçen helikopterimizin 2 pilotu şehit olmuş, teknisyenimiz ise yaralı olarak kalmıştır.”

Kahraman pilotlara Allah’tan rahmet, ailelerine ve emniyet güçlerine başsağlığı dileyen Yerlikaya, “Şehitlerimize rahmet diliyorum. Yaralı polis memurumuza acil şifalar diliyorum.” Paylaşıldı.

AA-20240203-33608661-33608656-GAZIANTEPTE_POLIS_HELIKOPTERININ_DUSMESI_NEDENIYLE_2_PILOT_SEHIT_OLDU
Olay yerine çok sayıda sağlık, arama kurtarma, UMKE, AFAD ve jandarma ekibi sevk edildi. Yapılan çalışmanın ardından teknisyen bulunduğu yerden kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. (AA) Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Evlenmek için kuyumcuyu soyduklarını söylediler!  Aşıklar hakkında karar çıktıEvlenmek için kuyumcuyu soyduklarını söylediler! Aşıklar hakkında karar çıktı
İlham kaynakları 'Kurtuluş Savaşı'... Festivale 1920 yılında İspanya'da kurulan 'Los Turcos'un yüzlerce üyesi katıldı.İlham kaynakları ‘Kurtuluş Savaşı’… Festivale 1920 yılında İspanya’da kurulan ‘Los Turcos’un yüzlerce üyesi katıldı.
Avrupa Birliği'nden vize serbestisi açıklaması!  Avrupa Birliği’nden vize serbestisi açıklaması! “Türkiye ile ilişkileri geliştirmeye başlamalıyız”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking