Cumartesi, Temmuz 27

‘Rüzgarın Oğlu’ olarak tanınıyordu! Trabzonspor’un efsane futbolcusu Orhan Çıkırıkçı son haliyle şaşırttı! ‘Rüzgarım sana ne olmuş’

Trabzonspor efsanesi ve Rüzgarın Oğlu lakaplı Orhan Çıkırıkçı, son görünümüyle şaşırttı. Türk futbolunun saygın isimlerinden biri olan Chirikci, şu anda 56 yaşında ve İstanbulspor’da yardımcı antrenör olarak görev yapıyor.

TRABZONSPOR’UN EFSANEVİ FUTBOLCULARI ARASINDA

Orhan Çıkırıkçı, 1989-2002 yılları arasında Trabzonspor’un savunmasında aktif rol oynamış ve adından söz ettiren bir futbolcudur.

trabzon_1992_93-1

Trabzonspor’un eski futbolcularından biri olan Çıkırıkçı, Trabzonspor camiası ve taraftarlar tarafından kulübün efsane futbolcuları arasında sayılıyor. Hızlı oyun stili nedeniyle başarılı futbolcuya Rüzgarın Oğlu adı verildi.

50096-1

Sol ayağı muhteşem olan Orhan Çıkırıkçı, soldan yaptığı sürüşler ve harika sprintleriyle rakip takımın sağ kanadını parçalamasıyla tanındı.

ExAM_5NXEAEVVYb-1024x694

SON DURUM ŞAŞIRTICI OLDU

Futbola 1987-1989 yılları arasında forma giydiği ve orta saha/sol mevkilerde görev yaptığı Eskişehirspor’da başlayan Orhan Çokırıkçı, 2002 yılında Trabzonspor’dan ayrılarak Trabzon’un bir diğer takımı olan Akçaabat Sebatspor’a transfer oldu.

390915

Daha sonra futbolu bırakan tecrübeli futbolcu, uzun yıllardır kameralardan uzak bir hayat yaşıyor. Şu anda İstanbulspor’un yardımcı antrenörü olan Çıkırıkçı’nın son durumu oldukça şaşırtıcıydı.

ezgif.com-webp-to-jpg (4)

Futbol ustasını görenler, “Rüzgarım, sana ne oldu”, “Sen yılların büyük Orhan’ısın”, “Bu nasıl değişim” gibi yorumlarda bulundu.

istanbulsporda-orhan-çiki-347_2-41

15 Nisan 1967 Kırklareli doğumlu Orhan Çıkırıkçı, Trabzonspor’un Orhan Kaynak’ı transfer etmesinden sonra iki futbolcuyu birbirinden ayırmak için medya tarafından ‘Büyük Orhan’ lakabıyla anıldı.

ezgif.com-webp-to-jpg (5)

istanbulspor-teknik-direktör-orhan-cikirikci-1-0-1600022708878

390915

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Tarihte benzeri görülmemiş bir olay!Tarihte benzeri görülmemiş bir olay!
Galler perişan oldu, milli takıma müjdeli haber geldi!Galler perişan oldu, milli takıma müjdeli haber geldi!
Batshuayi'nin yerine İngiliz forvet geliyor!Batshuayi’nin yerine İngiliz forvet geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking