Cumartesi, Temmuz 27

Putin kararını verdi, Peskov dünyaya duyurdu! Gözler o tarihe çevrildi

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, gazetecilerin başkent Moskova’daki güncel olaylara ilişkin sorularını yanıtladı. Arjantin’de aşırı sağcı Javier Milei’nin cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki zaferini değerlendiren Peskov, Rusya ile Arjantin ilişkilerinde açıklığa kavuşturulması gereken birçok konu olduğunu söyledi.

“BULUŞTAN SONRA YAPILAN AÇIKLAMALARA GÖRE HAREKET EDECEĞİZ”

Peskov, Arjantin halkının tercihine saygı duyduklarını ve bu ülkeyle ilişkileri geliştirmek istediklerini vurguladı.

Milei’nin geçmişte yaptığı “çeşitli” açıklamalardan haberdar olduklarını vurgulayan Peskov, şunları söyledi: “Milei’nin seçim kampanyası sırasında yaptığı bazı açıklamalara elbette dikkat ettik ama sonrasında yapacağı açıklamalara göre hareket edeceğiz. göreve başlıyoruz.” dedi.

PUTİN’DEN G-20 KARARI

Putin’in Hindistan’ın düzenlediği ve 22 Kasım’da çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek G20 liderler zirvesine katılıp katılmayacağı sorusuna Peskov, “Evet katılmayı planlıyor” yanıtını verdi. dedi.

Mevcut küresel konjonktürün son derece çalkantılı olduğuna dikkat çeken Peskov, şunları kaydetti: “(Putin’in G20’deki konuşması) Gündem çok açık. Rusya’nın bilinen, tutarlı ve dengeli yaklaşımının genel çizgileri çizilecek.” dedi.

Kaynak: AA

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bana Gazze'yi hatırlattı Bana “Çocuk Bayramı”nda Gazze’yi hatırlattı!
Seyahat ederken, kamp yaparken veya plajda yiyecek ve içeceklerinizi serin ve taze tutun! Seyahat ederken, kamp yaparken veya plajda yiyecek ve içeceklerinizi serin ve taze tutun!
Özel erkek yurdunda iğrenç açıklama!  Serbest bırakıldı, bakanlık müdahale ettiÖzel erkek yurdunda iğrenç açıklama! Serbest bırakıldı, bakanlık müdahale etti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking