Cumartesi, Temmuz 27

Panathinaikos, Anastasios Bakasetas’ı duyurdu

Trabzonspor, Anastasios Bakasetas’ın ayrıldığını duyurdu.

Rossoblù ekibinin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, Bakasetas’ın transferi için Panathinaikos ile görüşmelerin başladığı belirtildi.

PANATHINAIKOS RESMEN AÇIKLANDI

Panathinaikos Kulübü, Anastasios Bakasetas’ın görevine transferini resmen duyurdu. Yunan ekibinin açıklamasında “Hadi Taso!” ifadeler kullanıldı.

MAÇTAN SONRA VEDA ETTİ

Trendyol Süper Lig’de dün oynanan Galatasaray maçının ardından açıklama yapan Anastasios Bakasetas, son maçını Trabzonspor’la oynadığını söyledi.

Bakaseta’nın açıklamasında, “Son maçımı Trabzonspor’da oynadım, bu vedanın daha iyi olmasını diliyorum. Bana gösterdikleri sevgiden dolayı Türkiye’deki tüm insanlara teşekkür ediyorum.” Dedi.

TRABZONSPOR’UN KARİYERİ

2020-2021 sezonunun devre arasında 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Bordeaux kulübü Alanyaspor’a transfer olan Yunan futbolcu, 122 resmi maçta forma giydi ve 33 kez rakip kaleye gol attı.

Bakasetas, 2021-2022 sezonunda Trabzonspor’da şampiyonluk sevincini yaşadı. 37 sezon sonra şampiyonluk kupasını kaldıran rossoblù takımının Yunan oyuncusu da bu büyük arzuya son veren oyuncular arasında yer aldı.

Bakasetas, 2022-2023 sezonu öncesinde Sivasspor’u 4-0 yenerek Süper Kupa’yı kazanan rossoblù kadrosunda yer almış ve bu maçta 1 gol kaydetmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking