Cumartesi, Temmuz 27

Okan Buruk’tan galibiyet sonrası tepki! “Oyuncularımdan hissettiğim şeyden memnun değilim!”Galatasaray

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Giallorossi, Rams Park’ta oynanan karşılaşmayı Wilfried Zaha’nın golüyle 2-1 kazanarak puanını 31’e çıkararak, bir maç daha geride kalarak liderliğini korudu.

Cimbom Teknik Direktörü Okan Buruk, maç sonrası yaptığı açıklamalarla dikkat çekti ve oyuncularına uyarılarda bulundu.

İşte Buruk’un sözleri;

“DUYDUĞUM ŞEYLERDEN MEMNUN DEĞİLİM”

“İlk yarı ile ikinci yarı arasındaki farkı konuştuk. İlk yarı daha iyiydik. Belki bireysel pozisyon ve taç çizgisi vardı. Geri kalan kısımda maç istediğimiz gibi geçti. Ancak ikinci yarı.” Oyuncularımdan duyduklarımdan memnunum. ‘Maç üç gün sonra’ ‘Hızı artırmayalım, oyunu böyle alalım’ zihniyetinin bize hiçbir faydası yok. Rahatladık. “2-0’dı ama çok geçmeden 2-1 oldu. Kasımpaşa güç buldu. Oyuncularımın maça çıkması konusunda beklentilerim daha yüksek. Herkes değil ama daha aktif olmalarını bekliyordum.”

“ZAHA VE ZİYECH’le kazandık”

AA-20231103-32636223-32636214-GALATASARAY_KASIMPASA (Büyük)

“Kazanmak önemli. Oyuncularımızı da kazanarak gidiyoruz. Zaha’yı kazandık. Ziyech’i kazandık. Fazla zaman vermedim, yavaş hazırlanıyoruz. Üst üste 10 maç kazandık, böyle devam etmek istiyoruz.” “

“BAYERN MAÇINDA OLMAYACAK”

d7df2823cfe3ab1835bb64204cc0866b

“Bayern Münih maçına her maça kazanmak için çıkıyoruz. Kazanmak bize önemli şeyler kazandırıyor. İlk maçı kazanıp evimizde 7 puan almış olsaydık durum çok farklı olurdu. Kafa. Bu maçta da öne geçelim. Oyunumuzu sahaya koyacağız. O maçta da konsantrasyon bu maçla aynı. “Olmayacak. Oyuncularıma güveniyorum, ellerinden geleni yapacaklar. Gruptan çıkmak istiyorsak alacağımız puanlar çok önemli, hedefimiz puanlara geri dönmek” diye konuştu.

“ABDÜLKERIM SOL KARŞI İRADE OYNAMAZ”

4def91c9220a31e8b3400468301c8009

“Victor Nelsson ile ilk kez Sanchez’le karşılaştık. Sol bek Abdülkerim’e karşı oynadık, orada oynamayı pek sevmiyor, açıkçası elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Bu dizilişi görmek önemliydi. Bunu böyle maçlarda test etme şansımız oldu. Rize’de Zaha’yı da sağ kanatta denedik.”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Geceye damgasını vurdu, tavuk şişle stadyumdan ayrıldı.Geceye damgasını vurdu, tavuk şişle stadyumdan ayrıldı.
Galatasaray taraftarını endişelendiren sakatlık!Galatasaray taraftarını endişelendiren sakatlık!
Süper Lig'e geri döndü!  Yeni takım...Süper Lig’e geri döndü! Yeni takım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking