Cumartesi, Temmuz 27

Masterchef Tanya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bu hafta MasterChef’ten elenen yarışmacı Tanya Kilitkayalı oldu

Tanya Kilitkayalı günün en çok aranan isimleri arasında yer alıyor. Barış Demir, geçtiğimiz hafta MasterChef All Star’a veda etti. Bu hafta final dörde kalan Dilara, Tanya, Cemre ve Alican şefin yemeğini hazırlayarak potanın içinden çıkmaya çalıştı. Tanya Kilitkayalı MasterChef’ten elendi ve yarışmacı arkadaşlarına veda etti. İşte Tanya hakkında bilmek istedikleriniz…

MASTECHEF TANYA KİMDİR?

Tanya Kilitkayalı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yarışmasına katıldı.

Aldığı yemekle 3’lü elemeye kalan Tanya, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden mezun oldu.

2019 yılında yüksek lisansını tamamlayan Tanya Kilitkayalı, okuduğu okulda öğretmen olarak göreve başladı. Kendisinin ve ailesinin Kıbrıs mutfağı sunan bir restoran işlettiği biliniyordu. Aynı sezon yarıştığı Uğur Yılmaz Deniz ile ilişkisi olduğu bilinenler arasında yer alıyor. Kıbrıs mutfağı üzerine bir kitap yazdı.

MASTERCHEF’TEN ELENEN YARIŞMACI TANYA KİLİTKAYALI OLDU

MasterChef All Star’da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Tahsin, Dilara, Ayaz, Cemre, Alican, Tanya ve Batuhan’ın eleme potasında yer aldığı yarışmada heyecan yine doruğa çıktı.

Yoğun geçen gecede yarışmacılar, ilk etapta kalamar ve rezene Cunda’dan yaratıcı bir yemek hazırlarken, ikinci etapta ise Somer Chef’in Shodai patates köpüğü udon erişte yemeğini hazırladı. MasterChef All Star’da ilk etaptan Tahsin, Batuhan ve Ayaz ilk 13’e girmeye hak kazanırken, ikinci etapta Tanya, Dilara, Cemre ve Alican yarıştı. İkinci etaptan ilk çıkan isim ise MasterChef 2019 şampiyonu Cemre Uyanık oldu. İkinci adı ise dönem ve son arkadaşı Alican Sabunsoy’du.

MasterChef All Star’ın yeni bölümünde elenen isim belli oldu. Zorlu mücadelenin ardından müsabakaya selam veren isim, 2021 sezonunda yarışan Dilara ve final ikiye kalan Tanya oldu.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Güzel oyuncu net konuştu!  Bazıları eleştirdi, bazıları desteklediGüzel oyuncu net konuştu! Bazıları eleştirdi, bazıları destekledi
İsmail Balaban sinirlendi ve güreşi bıraktı!  Gazetecinin yakasını tutun...İsmail Balaban sinirlendi ve güreşi bıraktı! Gazetecinin yakasını tutun…
Sütyensiz tarzıyla sosyal medyayı salladı!Sütyensiz tarzıyla sosyal medyayı salladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking