Cumartesi, Temmuz 27

Kuzey Irak’taki hain saldırıya siyasilerden art arda tepki

Terör örgütü unsurları Kuzey Irak’taki üs noktasına saldırı başlattı. Saldırılar sonucunda 5 askerin şehit olduğu, 8 askerin de yaralandığı bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan açıklama “Üsse sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 5 kahraman yoldaşımız şehit oldu, 8 kahraman yoldaşımız da yaralandı. Yaralılarımız hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. İlk belirlemelere göre” Edinilen bilgiye göre temasta 12 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyonlar devam ediyor.” ifadelerine yer verildi.

Hain saldırının ardından siyasilerden başsağlığı mesajları yağdı.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL:

“Millet olarak son dönemde gelen şehit haberleriyle yüreğimiz sızlamaya devam ediyor. PKK’lı teröristlerin Pençe Kilit harekât bölgesinde düzenlediği saldırıda şehit olan 5 askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.”

PARTİSİ GENEL BAŞKANI İYİ MERAL AKŞENER:

“Pençe-Kilit Harekatı operasyon alanında terör saldırısında şehit olan kahraman Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. . Milletimize başsağlığı diliyorum…”

BAŞKAN YARDIMCISI CEVDET YILMAZ:

“Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar, yaralı Mehmetçiklerimize de Allah’tan şifa diliyorum. Milletimize başsağlığı diliyorum.”

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer ÇELİK:

“Acımız büyük. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Şehitlerimizin acılı ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.”

ADALET BAKANI YILMAZ TUNC:

“Aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. barış.

Vatanımızın güvenliğine, milletimizin huzuruna tehdit oluşturan tüm terör örgütleri yok edilinceye kadar tavizsiz mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. “Terör örgütleri ve destekçileri hiçbir zaman amaç ve hedeflerine ulaşamayacak, aziz milletimiz asla teröre boyun eğmeyecektir.”

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ:

“Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle yaşanan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralı Mehmetçik’imizin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Milletimize başsağlığı diliyorum. “

CHP ESKİ BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU:

“Pençe-Kilit Harekatı bölgesinden birbiri ardına gelen acı haberler yüreklerimizi dağladı… Teröristlerle yaşanan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralı askerlerimize acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyorum.”

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI ALPARSLAN BAYRAKTAR:

“Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. millet.”

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI VEDAT IŞIKHAN:

“Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütüyle yaşanan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun, mekanları cennet olsun. Aziz milletimize başsağlığı diliyorum.”

TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT:

“Bölücü terör örgütünün Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızma girişimi nedeniyle çıkan çatışmada şehit olan 5 kahraman Türk askerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.”

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR:

“Teröristlerle yaşanan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimize başsağlığı diliyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking