Perşembe, Eylül 19

Kızı Anjelik onu zorla doktora götürmek istedi, usta oyuncu ‘Geçecek’ dedi

‘Derviş Bey’, ‘Dokunma Şaban’ıma’, ‘Banker Bilo’ ve ‘Taçsız Kraliçe’ filmlerindeki rolleriyle anılan Ahu Tuğba, Miami’de hayatını kaybetti.

Ahu Tuğba, geçtiğimiz nisan ayında trafik kazası geçirmiş ve 8 saatlik operasyonun ardından 3 hafta yoğun bakımda kalmıştı. Bu süreci tam olarak atlatamayan ustanın bakımını kızı Anjelik üstlendi.

Gazeteci Hakan Solaker de açıklamasında çarpıcı bir detayı ortaya çıkardı. Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik’in hasta olduğu sırada evde olduğu ve polise haber verdiği ortaya çıktı.

Solaker, açıklamasında şunları söyledi: “Şimdi ABD Miami’den üzücü bir haber aldım. Sevgili arkadaşım Nur Hekimci arayıp maalesef ünlü sinema oyuncusu Ahu Tuğba’nın evinde hayatını kaybettiğini söyledi. Kızı Anjelik evdeydi ve durumu polise bildirdi. “

SABAH KIZINI YATAKTA AĞRI AÇIĞIYLA GÖRDÜ

Ölüm haberini veren Nuri Alço, açıklamasında şunları söyledi: “Onu İstanbul’a götürmeye çalışıyoruz. Konsoloslukların müdahale etmesini sağlamaya çalışıyoruz. Kendisiyle dün konuştum, nefes almakta zorluk çekiyordu. Acı çekiyordu. Astım hastası olan Anjelik, ölümünden bir gün önce kızını zorla doktora götürmek istedi ancak Ahu, “Geçecek” dedi. Kızı sabah annesinin yatağında öldüğünü gördü” dedi.

2
Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, Ahu Tuğba’nın naaşının Miami’den İstanbul’a getirilmesi için belediye birimleriyle temasa geçildiğini duyurdu.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom giriş