Pazar, Eylül 22

James Cameron yeni filmi “Terminatör” üzerinde çalıştığını duyurdu – Son Dakika Kültür Sanat Haberleri

ünlü yönetmen James Cameron,sonlandırıcıDizi üzerinde çalıştığını doğruladı. Hollywood Muhabiri Bahsetmişken Cameronprojeyle ilgili detay vermekten kaçındı ancak hayranlarını heyecanlandıracak ipuçları paylaştı. “Bu tamamen gizlidir” Cameron ironik bir şekilde söyledi. “Eğer bundan bahsederseniz, potansiyel olarak tehlikeli bir robotik ajanı göndermek zorunda kalmak istemiyorum.” dedi.

Bu açıklamanın ardından Cameron’un “sonlandırıcıdiziye döneceği yönündeki söylentileri yeniden alevlendirdi. Hatta Cameron’un 2022 yılında diziye geri dönmesi bekleniyor.sonlandırıcıFilmin yönetmenliğini yapmak için “görüşmeler” içinde olduğunu belirterek, bu filmin çılgın robotlar yerine yapay zeka temasına odaklanabileceğinin sinyalini verdi. Bir yıl sonra Cameron filmi yazdığını doğruladı ve yapay zekanın nasıl gelişeceğini görmek için bir süre beklemek istedi.

Şu anda bu planlarda herhangi bir değişiklik olup olmayacağı belli değil ancak Cameron şunları söyledi:sonlandırıcıYoğun bir şekilde “Dizi” dizisi üzerinde çalıştığı anlaşılıyor. Cameron’un üç yeni başkanla da olsa başkanlığa dönüp dönmeyeceği merak konusu.”AvatarHenüz filmi yönetmediğini düşünürsek, bu yeni “Terminatör” projesine zamanını nasıl ayıracağı sorusu ortaya çıkıyor.

James Cameron, 1991 “Terminatör: Kıyamet Günü”bir “den berisonlandırıcı“filmi yönetmedi. Ancak 2019’da Tim Miller yöneten “Terminatör: Kara Kader” Filme önemli bir yaratıcı katkı yapmıştı. Maalesef, “Karanlık Kader” Film eleştirmenlerden olumsuz eleştiriler aldı ve büyük bir mali kayıp yaşadı. Cameron bu filmde Linda Hamilton ve Arnold Schwarzenegger Rolü yeniden şekillendirdiği için pişman olduğunu belirterek, yapım sürecinde Tim Miller ile yaşadığı yaratıcı farklılıklardan bahsetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom giriş