Cumartesi, Temmuz 27

Izgara kiti hediyeli Philips airfryer indirimde! “İyi ki aldım” diyeceksiniz

Airfryer’lar son yıllarda oldukça popüler hale geldi ve geleneksel kızartma yöntemine göre çok sayıda avantaj sunuyor. Daha az yağ kullanarak sağlıklı yemekler hazırlamanıza olanak sağlayan son teknoloji hava fritözleri, kullanım kolaylığıyla da kullanıcıların gönlünü kazanıyor. Yiyeceklerinizi daha az yağlı ve daha hızlı pişirmenize yardımcı olan Airfryer modelleri konusunda kararsızsanız, Smiling November için sınırlı bir süreliğine indirime giren ücretsiz Philips HD9650/90 Airfryer’a bir şans verebilirsiniz.

En çok satanlar hayır. 1: Philips Airfryer XXL HD9650/90 fritöz ve Philips HD9951/00 ızgara seti XXL yapışmaz mat + şiş

Az yağ kullanarak yiyecekleri hızlı ve sağlıklı pişirir. Yiyeceklere kızartma yağı koyma ihtiyacını ortadan kaldırır. Dokunmatik kontrol paneli sayesinde sıcaklık ve süre ayarlarını kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Ayarları ve saati kolayca görebilmeniz için geniş ve net bir dijital ekrana sahiptir. Pişirme tamamlandıktan sonra yiyecekleri sıcak tutmak için otomatik olarak düşük sıcaklıkta tutar. Fritözün içindeki yağlı kalıntıları toplamak ve temizlemek için çıkarılabilir bir tepsi bulunmaktadır. Tüm parçalar bulaşık makinesinde yıkanabilir. Bu hava fritözü, daha fazla yemek pişirebilmeniz için daha geniş bir pişirme alanı sunan XXL boyutunda bir tasarıma sahiptir.

Ürünü keşfedin

Bu aynı zamanda ücretsiz kek kalıbıyla da satışta: Philips Airfryer XXL HD9650/90 fritöz ve Philips HD9952/00 pişirme kalıbı ve muffin kalıbı aksesuarı

İsimsiz tasarım - 2023-11-17T132448.786

Kullanıcılar ne diyor?

  • “Ertesi gün ürün elimdeydi. Annem için aldım ve hemen cipsleri denedik. Cipsleri ev yapımı gibi yaptı. Kullanımı kolay ve ürünle birlikte verilen kağıtta yazan uygulamayı indirip takip edebilirsiniz. Tarifler orada. Ambalajın üzerindeki barkodu kullanarak Philips web sitesine kaydetmeyi unutmayın.”

  • “Kargo hızı, paketleme çok iyi, Amazon’a teşekkürler. Ürünü almayı düşünenler, yağdan ve elektrikten tasarruf etmeyi düşünmesin. Çok pratik, yağ sıçraması sorunu yok, gerçekten çok lezzetli, çok lezzetliydi. Denediğim tüm ürünlerde başarılı oldum.”

Ürünü keşfedin

Bu içerik 17 Kasım 2023 tarihinde yayınlanmıştır. Listelenen ürünlerin indirimli fiyatları ve fiyatları, içeriğin yayınlanmasından bu yana değişmiş olabilir.

Kasım ayının gülümseten fırsatları burada!

Modadan elektroniğe, ev hayatından kişisel bakıma kadar tüm indirimli ürünleri görmek için tıklayın.

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Günün önemli manşetleri

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking