Cumartesi, Temmuz 27

İsmail Kartal’dan penaltı yorumu: ‘Şampiyonluğa oynayan bir takım için…’ – Son Dakika Spor Haberleri

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-2 sona eren Sivasspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Penaltının yeri ile ilgili olarak Kartal, “Baştan sona baktığımızda, şampiyonluk oynayan bir takım için bunun çok ağır bir karar olduğunu düşünüyorum.”

Yayınlanma: 22.04.2024 – 23.02

Abo Ol

Google Haberleri

Trendyol Süper Lig’de F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldıktan sonra maçı değerlendirdi.

Maçın ardından İsmail Kartal şunları söyledi: “Sonuçta buraya 3 puan almaya geldik. Rakibimizin son haftalarda atılım yaptığını ve iyi savunma yaptığını biliyorduk. Kapalı savunmada zorlandık ama 2 gol atmayı başardık. İstediğimiz sonucu aldık ama oyuncularıma güveniyorum.” Bir açıklama yaptı.

“Vazgeçmedik”

Kartal, Sivasspor’un penaltı pozisyonu ve şampiyonluk maçıyla ilgili, “Pozisyonu derinlemesine incelediğimizde bunun şampiyonluk için oynayan bir takım için çok ağır bir karar olduğunu düşünüyorum. Biz vazgeçmedik, şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceğiz. 5 maç kazanmak için oynayacağız 5 Puan farkı söz konusu değil. Sonuna kadar şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Puan farkı söz konusu değil. Dedi.

Cumhuriyet Tatil otel rezervasyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking