Cumartesi, Temmuz 27

İsmail Kartal’dan Beşiktaş maçı öncesi sakatlık açıklaması!Fenerbahçe

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında F.Bahçe, Sivasspor’u 4-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, şunları söyledi: “Sivasspor takımının bu şampiyonada geçiş maçını ne kadar iyi oynadığını biliyorduk ama maça kendi sahamızda kazanmak için çıktık. İyi başladık. 4-1 farklı bir galibiyet elde ettik. Taraftarımızın büyük desteğiyle kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza destekleri ve güvenleri için teşekkür etmek istiyorum” dedi.

KAZA BEYANI

Sakatlanan Djiku hakkında konuşan İsmail Kartal, şunları söyledi: “Alexander Djiku’yu gün gün muayene ediyoruz. Tarih vermem doğru olmaz. Takım idmanlara başladı. Sağlık ekiplerimizle kendisini gün gün değerlendiriyoruz. Takım. Hafta sonuna kadar göreceğiz.” dedi.

Beşiktaş derbisi hakkında konuşan Kartal, “Derbilerin favorisi yoktur. Sonuçları tahmin edilemez.” sözlerini kullandı.

“BEŞİKTAŞ MAÇINA HAZIRLANACAĞIZ”

GAh4keIXkAISr0n

Sözlerine devam eden Kartal, şöyle devam etti: “Beklediğimiz gibi gitti. Sivasspor’un oyun planını biliyorduk. Birinci bölgede bekleyip, ikinci bölgede kazandığı toplarla hızlı atak yapan ve daha iyi yapan takımlardan biriler. Bunu şu ana kadar oynanan maçların istatistiklerinden de anlıyoruz. Hücum aşamasında savunmaya çok efor sarf ediyoruz.” Dikkat ettik. İyi başladık, biraz düştük, ilk yarının sonunda ikinci yarının başında tekrar tempoyu yükselttik, bir ara daha verdik, sonra tempoyu artırdık. Kazanmamız gereken maçı taraftarımızla birlikte kazandık ve 3 puan aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Hafta sonu oynayacağımız Beşiktaş maçına hazırlanacağız. “Burada önemli olan maçı 4-1 kazanmamız. Bugün sakatlıktan dönen Ferdi ve Fred gibi oyuncularımız, hazırlık maçı diyelim bu geçiş maçında, rövanş sonrası ilk maçta güzel reaksiyon verdiler. Sakatlık var. Beşiktaş maçına kadar çok daha iyi işler yapacaklar. Kazandığımız için mutluyum.” açıklamasını yaptı.

“NEDEN MUTLU OLMAYIM?”

4bd4a846-98df-4353-aa4e-0299be9f4d80

Kartal, “Bugünkü galibiyetten mutluyum. Maçta herhangi bir düşüş yok. Baştan sona üstün oynadık. Neden sevinmeyeyim? Zaman zaman geri çekileceksiniz, topu başkalarına vereceksiniz” dedi. -1’di, 5-1 de olabilirdi, 6-1 de olabilirdi” diyerek sözlerini tamamladı.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
''Hurşut Meriç'ten öğrendim''”Hurşut Meriç’ten öğrendim”
''Yaşayacak paramız mı yok?''  ”Yaşayacak paramız mı yok?” “Dün Pendik’te de aynısı yapıldı.”
Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'de sakatlık şoku!Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe’de sakatlık şoku!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking