Cumartesi, Temmuz 27

İletişim Başkanlığı, İsrail’i yalanladı: “Kuveyt Meydanı’nda Filistinliler ateş açtı” iddiası doğru değil!

İletişim Başkanlığı, İsrail Devleti ve İsrail Dışişleri Bakanlığı’nın resmi sosyal medya hesaplarında paylaşılan “Gazzeli sivillerin, Filistinli silahlı kişiler tarafından Kuveyt Meydanı yakınında ateş açtığı” yönündeki açıklamanın doğru olmadığını duyurdu.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yayımlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • Euro-Med İnsan Hakları İzleme Örgütü, söz konusu görüntülerin, İsrailli resmi kaynakların belirttiğinin aksine, katliamın gerçekleştiği Kuveyt Meydanı’na yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki bir bölgede kaydedildiğini tespit etti. Ayrıca görüntülerdeki kişinin İsrail askeri araçlarının konuşlandığı bölgeden sivilleri temizlemeye çalıştığı da tespit edildi.

  • Filistin’in resmi haber ajansı WAFA, İsrail ordusunun Kuveyt Meydanı’nda yardıma eşlik eden ekiplere yönelik saldırıları sonucu 23 Filistinlinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

  • Saldırıda hayatını kaybeden çok sayıda kişinin cenazeleri incelenirken, yapılan incelemede bu kişilerin İsrail füzelerinin yaygın olarak kullandığı NATO (5,56×45) mm mermilerle vurulduğu belirlendi. Kuvvet.

  • 7 Ekim’den bu yana Gazze’de 30 binden fazla Filistinliyi katleden İsrail’in, dünya kamuoyunu manipüle etmek amacıyla yürüttüğü dezenformasyon kampanyalarına bakmayın.

Bu içerik Devrim Karadağ tarafından yayınlanmıştır.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Sosyal medyada öfke yarattı!  Yıllarca mahallenin çocuklarına tacizde bulundu ve bu nedenle kendisine özel bir oda da yaptırdı... Sosyal medyada öfke yarattı! Yıllarca mahallenin çocuklarına eziyet etmiş, hatta bunun için özel bir oda yaptırmış… “Canımı al diye yalvardığın gecelerin sabahı olmasın.”
Detaylar Vahşi kesen cinayette tüyler ürperten “genital” ayrıntılar: Yanıklar gördüm
Türkiye dokunaklı hikayesiyle bu baba-oğulu çok sevdi!Türkiye dokunaklı hikayesiyle bu baba-oğulu çok sevdi!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking