Cumartesi, Temmuz 27

İbrahim Tatlıses üzen haberi verdi! İdo ve Yasemin Şefkatli’nin ikizlerinden biri için önce dua istedi sonra…

İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikizleri 22 Ocak’ta dünyaya geldi ve 2021 yılında muhteşem bir düğünle evlendiler.

İkizlerden birine İdo Tatlıses’in babası İbrahim Tatlıses, diğerine ise Yasemin Şefkatli’nin babası Sinan Şefkatli’nin adı veriliyor. Çocuklardan birine İbrahim Ayel, diğerine ise Sinan Emir adı verildi.

Tatlıses ailesi çocuklarının sevincini yaşarken acı haber geldi. İbrahim Tatlıses, yeğenlerinden birinin kalp rahatsızlığı yaşadığını söyleyerek dua istedi.

Ekran görüntüsü

Tatlıses, şöyle konuştu: “Herkesten Vizon Tatlılarımız için dua istiyorum. İkizlerden birinin kalp sorunu var. Umarım sizlerin DUALARINIZLA küçük Tatlıların işi kolaylaşır. Allah hepimizden razı olsun, amin. Allah herkesten razı olsun. dua etmek.” dedi.

İbrahim Tatlıses, 3 günlük torununun fotoğrafını paylaşarak, “Ameliyatı iyi geçti” dedi.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Boşandıktan sonra yaşadığı yer dikkat çekti!  Şaşırtıcı aşk yorumuBoşandıktan sonra yaşadığı yer dikkat çekti! Şaşırtıcı aşk yorumu
“Ailen çok zengin değil miydi?” Selin Ciğerci çıldırdı! Canlı yayın kafaları karıştırdı
Jess Molho, Buket Aydın'ın sert açıklamalarına dayanamadı: Ne alakası var?Jess Molho, Buket Aydın’ın sert açıklamalarına dayanamadı: Ne alakası var?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking