Cumartesi, Temmuz 27

GTA 6 uğruna Rockstar çalışanının başını yaktı! Merakla beklenen oyundan görüntüler sızdırdığını iddia etti

Rockstar Games’in popüler Grand Theft Auto serisindeki GTA 6 olarak adlandırılması gereken yeni oyunun ilk fragmanı 5 Aralık Salı günü yayınlanacak. Ancak ilk GTA 6 fragmanının yayınlanmasına birkaç gün kala oldukça ilginç bir gelişme yaşandı.

GTA’DAN KAYIP GÖRÜNTÜLER OLDU

Rockstar Games’te sanat yönetmeni olarak çalışan Aaron Garbut’un oğlu ya da oğluyla arkadaş olduğu iddia edilen bir kişi, GTA 6’ya (Grand Theft Auto VI) ait olduğunu iddia ettiği bir videoyu paylaştı.
TikTok hesabı üzerinden sosyal medyada paylaşılan görseller kısa sürede büyük ses getirdi.

Söz konusu videoda kişinin, oyunun hata ayıklama menüsü açıkken kamerayla dolaştığı görülüyor.

Ancak kısa bir süre sonra söz konusu TikTok hesabı kapatıldı ve Rockstar Games, görselleri internetten kaldırmaya başladı.

Hesabın sahibinin Garbut’un oğlu ya da oğlunun bir arkadaşı olduğu iddia ediliyor. Bu konuyla ilgili çeşitli iddialar bulunurken sızıntının kaynağı da doğruluğunu kanıtlayacak bir fotoğraf paylaştı. Söz konusu fotoğraf Aaron Garbut’u tasvir ediyor.

Görsellerin GTA 6’ya (GTA VI) ait olup olmadığı kesin olarak bilinmiyor. Rockstar Games’ten konuyla ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor. Üstelik Aaron Garbut bile sessiz kalıyor.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Gittiği doktorlar "kesilmeli" Dedi!  Kaydedildi Gittiği doktorlar ona “kesilmesi gerekiyor” dedi! “Yüzyılın cerrahı” kurtardı.
Tüyler ürperten vahşet: Barınaktaki aç köpekler birbirlerini yediTüyler ürperten vahşet: Barınaktaki aç köpekler birbirlerini yedi
AK Parti'den seçim anketi iddialarına çok sert yanıtAK Parti’den seçim anketi iddialarına çok sert yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking