
Türk kasapları, yetiştiriciler, et ve et federasyonu başkanının Osman Yardimci, Eid al -dha sırasında kurban eti kesimi uyardı. Osman Yartimlik, “Etin sıcaklığı ve torbanın havasının olmaması birleştirilir, et yanar, gelişir ve bu zehirlenmeye yol açabilir” dedi.
Her 2-3 saatte bir düz düz olmalı
Eti bir yerde veya tepside taze ve havada kestikten sonra tepsiye yayılmalıdır, “Etler her 2-3 saatte bir örtüşmeyecek şekilde tekrar düz olmalıdır. En büyük avantaj bakterileri en büyük fayda sağlamak ve eti yumuşak hale getirmektir.” Dedi.
Kasap dolaplarında bekleme fırsatı olan vatandaşları söyleyerek, yardam şunları söyledi: “Et, düz olduktan sonra bardaklara yerleştirilmelidir. Olası olan vatandaşlarımız şehir dolabında 1 gün dinlenebilir” dedi.
‘Çantada değil, açık kapta tutun’
Eti eve getirecek vatandaşlara öneriler veren Osman Yartimci, eti ayırdıktan sonra eti bir torbayla dolaba koymadığını söyledi. Açık plastik kaplarda veya buzdolabı kutularında tutun.
Etin dönüşümünde beceri ihtiyacının altını çizerek, beceri ihtiyacının altını çizerek “, kasaplar profesyonel olarak çalışıyor. Duraklamalarının yanı sıra ateşin evindeki vatandaşlar, et çöpe gider veya kişi bu işlem sırasında eli kesebilir.
‘Kurban alırken dini görevlere dikkat edin’
Vatandaşların Osman Yardimci kurbanının seçiminde dini görevlere uygun olarak davranmaları gerektiğini söyleyerek, “-stering olmayan hayvanın yaşı. Dinimiz zorlamaz, eğer gücümüz varsa, kesim. Kült için gösteriyor.
Siparişle alınan kurbanlara tepki gösteren, et festivalinin et fedakarlığı gibi görünmeyen ilk gününü belirten kesim bayramından önce zincirin bazı pazarları. Koyun hayvanlarının “mini koçu” satıyor. Bunun gibi bir şey, “Mini Koç” dedi. Vatandaşlar dikkatli olmalıdır. ”
(DHA)