Cuma, Eylül 20

Eski çalışan Sultanbeyli’de terör saçtı! Uzun namlulu tabancayla kasap dükkanına kurşun yağdırdı

Kaza, İstanbul’un Adil İlçesi Sultanbeyli Mahallesi Vahdet Caddesi üzerinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Adam kasap dükkanının önüne gelerek sokak ortasında bıraktığı çantadan çıkardığı uzun namlulu silahla ateş açmaya başladı.

50 PROJE ATIŞI YAPIYOR

Kişi yaklaşık iki şarjör mermi attı. İş yerinin camlarına 50 kurşun isabet etti. İçerideki çalışanlar ve müşteriler kurşunlardan korunmak için yere yattı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Çevredeki vatandaşlar tarafından polis ekiplerine haber verildi. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri saldırganı yakalayarak polis merkezine götürdü.

ESKİ ÇALIŞAN ÇIKTI

Şüphelinin daha önce kasap dükkanında çalışmış ancak işten çıkarılmış ve herhangi bir tazminat alamayan bir kişi olduğu iddia edildi.

MAĞAZA TEMİZLENDİ

Olayın ardından dükkanları zarar gören işletme sahipleri, saldırının tekrarlanması ihtimaline karşı kasap dükkanındaki tüm mal ve yiyecekleri araçlarla tahliye etti. İşyeri çalışanları, şahsın sıktığı kurşunların isabet ettiği camları kağıtlarla kapatarak, mağazayı boşaltarak olay yerinden ayrıldı. (İHA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom giriş