Salı, Ekim 22

Eşinin tehdit mesajını yayınladı! MasterChef Nigar ile Hakan yine kavga etti! “Başın titriyor” dedi ve hesap istedi!

MasterChef Türkiye’de Nigar ve Hakan arasındaki gerilim bu sıralar da yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda kural ihlali yaptığı için Hakan’dan tepki gören Hakan, Nigar’ı potaya göndererek tepki gösterdi. Hakan, şöyle konuştu: “Öyle bir durum var ki, birbirimizle yaşadığımız sorunlar artık geçmişte kaldı, bunları böyle tartarsanız burada kazanabilirsiniz, kaybedebilirsiniz ama bence doğru yoldan sapmamak lazım; Sanırım Nigar abla demek istiyorum.”

TEHDİT ETTİĞİNİ AÇIKLADI!

Hakan, gelen tepkiler üzerine sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Hakan, ifadesinde Nigar’ın eşi tarafından tehdit edildiğini söyledi. Bu skandal açıklama aynı zamanda ortalığı karıştırdı.

Bu açıklamanın ardından Nigar, eşinin Hakan’a gönderdiği mesajı sosyal medya hesabından yayınladı. Mesajdaki tek mesaj “Merhaba ben Nigar’ın kocasıyım. İki küçük kızımı ağlattın. Seni asla unutmayacağım.”

MASTERCHEF’İN İKİ YÜZÜ!

Tehdit konusunun gündeme gelmesinin ardından MasterChef Türkiye’de mesajlar konusu da gündeme geldi. Yeni bölüm fragmanında Hakan ile Nigar yeniden tartışıyor. Nigar, “Yanlışlık yapıldı. Bunu hem arkadaşlarımdan hem de sizden özür dilemek için defalarca söyledim. Eşim izliyor tabii. Çocuklar izliyor ve ağlıyor. Eşim ağlayıp sinirlendiğinde o da bunu yapıyor” dedi. Geceleri bana mesaj atıyor: ‘Ben de seni unutmayacağım.'” dedi.

Ekran görüntüsü 10-21-2024 150139

Hakan, “Nasıl ‘dışarıda görüşürüz’ dedin ve başını sallayarak ‘Burada konuşulmasını istemediğim için perde arkasında konuşacaktık ama yanlış anlaşıldı’ dedi. “

Ekran görüntüsü 10-21-2024 150115

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber