Cumartesi, Temmuz 27

Cinsel terapi uzmanı Buse Aydın Eser Yenenler’e konuk oldu! Özel hayat sorusuna bomba yanıt! ‘Eğer patatese dönmediyseniz…’

Eser Yenenler, YouTube’da “Linç” adlı programıyla adından söz ettiriyor. Programda konukları ve itiraflarıyla sık sık gündeme gelen Yenenler, bu kez seks terapisti Buse Aydın’ı konuk etti.

Sosyal medyada çektiği videolarla ünlü olan Buse Aydın, programın sorularını açık açık yanıtladı. Aydın, “Zamanla kadının değeri azalıp erkeğin değeri artar mı?” sorusunu yanıtladı. sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Entelektüel; ”Erkeklere soruyorlar: En çok hangi yaş grubundaki kadınlarla birlikte olmak istersiniz? Bu düzeltme 22-23 olarak ayarlanmıştır. Erkeğin yaşı ne olursa olsun arzu edilen kadın 22-23 yaş aralığındadır.

aydın 2 otobüsü

1930’DAN SONRA…

Ancak erkekler 30 yaşından sonra zirveye ulaşır. Yani erkekler biraz daha fazla kaynağa ulaşabildiğinde “30’undan sonra patatese dönüşmediğiniz sürece” diyorlar, bu da kadınların bunu en çok istediği yaş.

iş 2

KENDİNİ TUTULAMADI

Eser Yenenler bu yanıttan kendini alamadı ve “Bu fiziksel bir şey mi, yoksa profesyonel bir patates mi?” diye sordu. diye sordu.

aydın otobüsü

Aydın, “Aslında fiziğinize dikkat ettiyseniz, kadınlarla iletişiminiz iyiyse, kariyerinizde iyi bir yere geldiyseniz erkekler 30’undan sonra daha değerli oluyor” diye yanıt verdi.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
O kasabada akşam yemeğine gittim!  Aldığı maaş...O kasabada akşam yemeğine gittim! Aldığı maaş…
Cinsiyetini değiştirdi!  Esra Erol'da Nadı Meryem'e şok üstüne şokCinsiyetini değiştirdi! Esra Erol’da Nadı Meryem’e şok üstüne şok
Saç ekimi yaptırdı!  Son durum şaşırttıSaç ekimi yaptırdı! Son durum şaşırttı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking