Cumartesi, Temmuz 27

Bu acıya yürek dayanmaz! Babasının cenazesini yıkarken hayatını kaybetti

İzmitli 92 yaşındaki Maksut Temel, yaşlılığa bağlı nedenlerden hayatını kaybetti. Babasının ölümüne üzülen ve cenazesi yıkanırken rahatsızlanan 66 yaşındaki oğlu Ahmet Temel hastaneye kaldırıldı. Yapılan incelemelerde Ahmet Temel’in aort damarında yırtık olduğu tespit edilerek ameliyathaneye kaldırıldı. Temel, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Evli ve 3 çocuk babası Ahmet Temel ile babasının bir gün içinde ölmesi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

BİR GÜN KARŞINA GÖMÜLDÜLER

Maksut Temel’in naaşı dün Kuruçeşme Fatih Camii’nde ikindi namazının ardından Kuruçeşme mezarlığına defnedildi. Ertesi gün hayatını kaybeden oğlu Ahmet Temel’in cenazesi, bugün öğlen kılınan cenaze namazının ardından aynı mezarlığa defnedildi.

b5ff479f-5d93-44ed-a406-3fee94e27b7e

İHA

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bir filmdeki gibi çal!  Sahibini dışarı atıp kapıyı yüzüne kapattı.Bir filmdeki gibi çal! Sahibini dışarı atıp kapıyı yüzüne kapattı.
Dolandırıcıların 4 yöntemi!  Son zamanlarda daha da arttı ve İletişim Başkanlığı'ndan uyarı geldi: Bu tuzaklara düşmeyin!Dolandırıcıların 4 yöntemi! Son zamanlarda daha da arttı ve İletişim Başkanlığı’ndan uyarı geldi: Bu tuzaklara düşmeyin!
Şikayetiyle her şey ortaya çıktı!  İş adamı Çeviker süreci anlattıŞikayetiyle her şey ortaya çıktı! İş adamı Çeviker süreci anlattı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking