Cumartesi, Temmuz 27

Beşiktaş’a 2-0 mağlup olan Trabzonspor’dan maçın ardından çok sert açıklama! “TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye soruyoruz…”Trabzonspor

Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş’a 2-0 mağlup olan Trabzonspor, çok sert bir açıklama yaptı. Maçın hakemi Arda Kardeşler’in kararlarını eleştiren Bordo-mavili takım, şunları söyledi: “Oyuncumuz Bardhi’ye penaltıyı veremeyen ve Mendy’nin gol öncesi formasını çıkarmasını görmezden gelen bu kalabalığın, penaltıyı atacağı aşikardı. Görevin hemen ardından kabul edilenler, adaleti sağlamak için değil, takımımızı katletmek için Dolmabahçe’ye geldiler.” !” ifadeler kullanıldı.

İŞTE TRABZONSPOR’DAN AÇIKLAMA

“Beşiktaş’la oynadığımız maçta belki de daha önce görmediğimiz bir hakem utancıyla karşılaştık!

Bu talihsizliğin arkasında MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu ve Tolga Özkalfa, hakem Arda Kardeşler ve VAR’dan Alper Çetin vardı.

Pozisyonun hemen ardından yediğimiz gol öncesinde oyuncumuz Bardhi’ye penaltıyı vermeyi başaramayan ve Mendy’nin formadan çıkmasını görmezden gelen bu grup; Dolmabahçe’ye adaleti sağlamak için değil, takımımızı katletmek için gittiği belliydi!

Tolga Özkalfa’nın son derece tecrübesiz hakemleri görevlendirdiği VAR odasında eğlenceler yaşanırken, sahada kuralları kitabına göre değil, kafasına göre uygulayan kötü niyetli bir VAR da vardı!

Bu çıkmazdan çıkmanın tek yolunun MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu’nun istifası ve tahkim kurumunun yeniden tasarlanması olacağını bir kez daha vurgulamak isteriz.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye de soruyoruz:

“Daha ne kadar arkanızı dönüp Trabzonspor düşmanlığının neredeyse her hafta tekrarlanmasını izleyeceksiniz?”

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Semih Kılıçsoy'dan Arda ve Boey sorusuna yanıt!Semih Kılıçsoy’dan Arda ve Boey sorusuna yanıt!
Rıdvan Dilmen, Beşiktaş galibiyetinin ardından iki ayrılığı açıkladı!Rıdvan Dilmen, Beşiktaş galibiyetinin ardından iki ayrılığı açıkladı!
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy var!Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy var!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking