Cumartesi, Temmuz 27

Beşiktaş yollarını ayırdığı Fernando Santos’a ödenen parayı paylaştı, suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı!Beşiktaş

Beşiktaş’ın aldığı kötü sonuçların ardından Portekiz teknik direktörü Fernando Santos ile yollarını ayıracağını resmen açıkladı. Siyah-Beyazlılar, sözleşmeleri feshedilen Fernando Santos ve Rıza Çalımbay’a yapılan ödemelerle ilgili resmi kanallardan açıklamalar yaparken, yalan haber üreten ve yayan kişiler hakkında da suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

Beşiktaş’ın açıklaması şu şekilde;

“Teknik Direktörümüz Sayın Fernando Santos ile olan sözleşmemizi feshettik. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Başkanımız Hasan Arat ve Yönetim Kurulumuz’un şeffaf yönetim ilkesi gereği, yönetimimiz döneminde sözleşmeleri feshedilen 2 antrenörün net maaş ve kıdem tazminatına ilişkin açıklamamızı kamuoyunun bilgisine sunmak isteriz.

Sayın Fernando Santos ve ekibine kulübümüzde görev yaptıkları 09.01.2024-14.04.2024 dönemi için net 865.487 EURO ödeme yapılmıştır.

Sözleşme gereği Fernando Santos’a ödenmesi gereken 500.000 EURO tutarındaki kıdem tazminatı, talebi doğrultusunda 150.000 EURO’su kendisine, 350.000 EURO’su teknik ekibine net olarak ödenecek ve ödemeler 5 eşit taksitte yapılacak. Mayıs 2024’ün sonundan itibaren parça taksitleri.

Sayın Rıza Çalımbay ve ekibine kulübümüzde görev yaptıkları 10.11.2023 – 18.12.2023 tarihleri ​​arasında 7 milyon 220 bin TL ücret ödenmiştir.

Bu yükümlülükler dışında herhangi bir yükümlülüğümüzün bulunmadığını, sözleşmenin feshi halinde Kulübümüzün çıkarlarını koruyacak şekilde standart sözleşme imzalandığını ve söz konusu sözleşmelerin Yönetim Kurulumuza devredildiğini camiamıza bildiririz. Denetçiler.

‘SUÇ DUYURUSU YAPILDI’

“Konuyla ilgili uyarılarımıza rağmen kasıtlı ve yalan haber üreten ve yayan kişiler hakkında Sermaye Piyasası Kanunu’nun 107. maddesi uyarınca suç duyurusunda bulunulmuştur.”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Galatasaray ilk kez Alanya'yı yaşadı!Galatasaray ilk kez Alanya’yı yaşadı!
Alanya'da sahada kaos!  Hakem kırmızı kart verdiAlanya’da sahada kaos! Hakem kırmızı kart verdi
Maçtan birkaç saat önce Wanda Nara ile ilgili paylaşım!  Kimse ne olduğunu anlamadıMaçtan birkaç saat önce Wanda Nara ile ilgili paylaşım! Kimse ne olduğunu anlamadı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber Sunucu
meritking